Prima pagină > Uncategorized > Nu mai pot …

Nu mai pot …

aaaaah… şi aici nu mă refer la sex, ci la copii ăştia din guvern + dom` profesor Băsescu care se ceartă unii pe alţii şi toţi împreună. Eu unul, dacă mi-ar sta în putere, i-aş trimite pe toţi într-o recreaţie permanentă unde se pot certa în voie, nu pe banii şi timpul cetăţenilor. Portocalii sunt stresaţi evident de faptul că unul de-al lor (madam Udrea) a fost târât prin noroi şi că scorul e 1-0 pentru roşiori. Acum Pedeleii vor să împuşte mai mulţi iepuraşi cu un singur glonţ (care mai e şi orb) : să egaleze la scor şi să scape de Pesedei de la guvernare în speranţa că vor mai câştiga nişte procente la alegerile prezidenţiale, alegeri în care vor susţine candidatul  independent Băsescu. Revin, că am deraiat puţin de la direcţia în care mă îndreptam, să spun că România e încă în groapă cu ambele picioare din multe puncte de vedere şi noi acum nu avem nevoie la conducerea ţării de nişte ţaţe tupeiste şi nesimţite care în loc să-şi vadă de treaba pentru care sunt plătite, se bălăcăresc într-una pe unde apucă.

La muncă băăăă, nu la deschis gura!

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. octombrie 3, 2009 la 9:56 pm

    Ar fi o problema… Ei au impresia ca sunt platiti pentru a se certa… Sunt siguri de faptul ca asta e munca lor… Poate ca ar trebui sa le explice cineva, in modul cel mai serios, ce trebuie sa faca defapt

  2. calistrat
    octombrie 6, 2009 la 8:24 pm

    Păi eu m-aş duce să le explic ce au de făcut şi mai ales cum dar atunci ei nu-şi mai justifică locul de muncă, pentru că ei chiar muncesc acolo trebuie să recunoaştem … dar nu pentru noi.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: